de curiositeiten van larry

De Galerie

Over ons:

U kunt terecht bij *de Curiositeiten van Larry* voor al uw tweedehands design, kunst & toegepaste kunst. U kunt een bezoek brengen aan de galerie (wel graag eerst online een afspraak maken: https://vraagnaarkunst.nl/agenda/ maar u kunt ook eenvoudig online bestellen en wij zorgen ervoor dat het artikel zorgvuldig wordt ingepakt en dat het snel bij u thuis wordt geleverd zodat u met uw nieuwste aanwinst uw huis kunt verfraaien.

*de Curiositeiten van Larry* is opgericht door Larry Koning. Al sinds de jaren zeventig is hij op zoek naar de mooiste aanwinsten om zo deze tweedehands pareltjes te kunnen aanbieden aan zijn klanten.

Het gaat bij *de Curiositeiten van Larry* niet alleen om de schoonheid en de geschiedenis van deze items, maar ook willen we mensen stimuleren om tweedehands te kopen in plaats van nieuw. Er is in het verleden zoveel moois aan design, kunst en toegepaste kunst gemaakt, dat het niet nodig is om nieuw te kopen. Alle items die we bij *de Curiositeiten van Larry* aanbieden, zijn van hoge kwaliteit en gaan generaties lang mee. Daar komt nog bij dat deze items waardevast zijn.

Juist in deze tijd zien we dat meer en meer mensen minder willen consumeren en kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit. Door voor tweedehands items te kiezen, maak je een keuze die beter is voor de planeet, waarbij kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit.

Wanneer je naar iets nieuws zoekt voor in je huis, koop dan tweedehands en draag zo je steentje bij om zo de impact op de natuur te verminderen.

Taxaties:

Heeft u vragen of verzoeken, of wilt u een taxatie inplannen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een e-mail.

Wilt u weten wat uw kunstwerk waard is, verstuur een e-mail met daarin afbeeldingen van het kunstwerk + eventuele signaturen, vermeld ook de maat, herkomst en de techniek.

Kijk voor de tarieven hier

Contact

Adres:

Scheldestraat 29 – 1823WD Alkmaar (vrij parkeren voor de deur)

telefoon: 06-44739259

e-mail: info@vraagnaarkunst.nl

BTW-nummer: NL001318984B77

voor een bezoek aan de galerie kunt hier online een afspraak maken

De galerie ‘de Curiositeiten van Larry’ en de website ‘vraagnaarkunst.nl’ zijn onderdelen van Kunsthandel Koning gevestigd in Alkmaar
Kamer van Koophandelnummer: 37117733

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for:
Translate »